SUGGESTIEMENU  35 euro/pp
Surf & Turf

Carpaccio van rund - salade van krab & tonijn - Parmezaanse kaas – ruccola
Carpaccio of beef - crab & tuna salad – Parmesan cheese – ruccola
Carpaccio de Boeuf – salade de crabe & thon – fromage Parmesan - roquette

Salade gerookte ham, meloen & geitenkaas
Salad - smoked ham - melon – goat cheese
Salade – jambon fumé – melon – fromage de chêvre

Zomerse Val-Dieu-salade
Summer Val-Dieu cheese - salad
Salade d’été - fromage Val-Dieu

Oosters kerriesoepje, kokosmelk, gebakken scampi
Oriental curry soup - coconut milk - shrimps
Soupe au curry asiatique - lait de coco – scampi

**************
Kalfsmedaillon, zomergroenten, dragonsaus
Médaillon de veau à l’estragon - légumes chaudes
Vealsteak - summer vegetables - dragon sauce

Varkenshaasje op Provençaals wijze
Filet mignon de porc à la Provençale - pommes frites
Porc tenderlion – paprika – tomato – mushroom – french fries
 
 Paling in ’t groen, frietjes
Anguilles au vert -  pommes frites
Eels in green sauce - french fries

Gebakken Pladijs, fris slaatje, tartaar & frietjes
Plie à la meunière - sauce tartare - salade – pommes frites
Baked plate – salad – tartar sauce – french fries

**************
Belgische aardbeien met vanille ijs, ofwel
Crème brûlée,  ofwel
Nougat glacé met frambozencoulis, ofwel
Café Liégeois

 


Restaurant Bien Soigné

Koning Albertlaan 264, B-3620 LANAKEN
T: +32 (0)89 72 28 22 , F: +32 (0)89 72 28 24

Openingsuren:

Maandag-vrijdag van 18.00 - 22.00 uur
(keuken tot 21.30 uur).
Zaterdagavond a la carte vanaf 18u00 uur.
Vrijdag: vanaf 18.30 Barbecue-& wokbuffet
Lunchen is steeds mogelijk mits reservatie
Ontbijt:
Weekdagen: 6.30 - 10.00 uur
Weekends & feestdagen: 7.00 - 10.30 uur

Be the first to know